SURFACE 2016 De volgende editie is in 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Vraag nu meer
informatie aan

Help met het oppervlak het verschil te maken

Van ontwerp → nieuwe materialen → innovatieve oppervlaktebehandelingen

Surface richt zich enerzijds op directies en operators van applicatiebedrijven actief met oppervlaktebehandeling van materialen. Anderzijds op inkopers, technisch managers en productiemanagers van OEM’ers (Original End Manufacturers) en ontwerpers zoals industrieel ingenieurs, R&D-engineers, productontwikkelaars, architecten, constructeurs.

Bezoekers komen uit sectoren als de bouw, infra, automotive, elektronica, medical, hout, machinebouw, offshore, consumer goods, voedingsmiddelenindustrie, scheepsbouw en de branche van oppervlaktebehandeling van materialen zelf.

Als leverancier van productiemiddelen, grondstoffen, hulpmiddelen, toebehoren van oppervlaktetechniek of materialen, of als gespecialiseerde oppervlaktebehandelaar (applicateur) bereikt u in één klap duizenden potentiële klanten. Voor het genereren van new business, de efficiënte introductie van een nieuwe techniek of een extra contactmoment met de markt. In drie dagen ontmoet u uw doelgroepen voor jarenlange relaties en extra omzet. Bij een specialistische beurs als Surface mag u rekenen op alleen bezoekers met specifieke interesse in uw vakgebied. Laat zien hoe u ze verder kunt helpen.

Profiteer van de extra promotiemogelijkheden in de media, participeren in de exposities en de netwerkavond ‘Showtime’.

Bekijk hier de brochure van Surface 2016

Voor meer informatie, bel Rob Lindenbergh van 2XPO B.V., tel. +31 73 52 33 366 of stuur een mail naar: info@surfacevakbeurs.nl

Surface 2016 vindt plaats in de WOT2016, de Week van de Oppervlaktetechnologie, en heeft een sterke synergie met de vakbeurs Energie, met meer dan 10.000 bezoekers uit de industrie en bouw, die gelijktijdig in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch gehouden wordt.
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Surface vakbeurs wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2015 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie